Čisto je zdravo a mi brinemo o Vašem zdravlju

 • PROFESIONALNO UPRAVLJANJE

  Kvalitet, timski rad, stručnost, i odgovornost daje nam za pravo da možemo reći da smo mi među liderima na tržištu, što se tiče pružanja usluga Profesionalnog Upravnika zgrade. Cilj postojanja upravnika i jeste, da se očuva kvalitet i vrednost stambene jedinice, a kao krajnji rezultat i poveća kvalitet stanovanja svih prisutnih u zgradi. Svakoj zgradi se pristupa pojedinačno, jer nisu sve iste.

  Želite da poboljšate kvalitet stanovanja?

  Poslovi upravljanja mogu biti povereni profesionalnom upravniku: odlukom stambene zajednice, odlukom nadležnog organa jedinice lokalne samouprave u slučaju prinudne uprave ili pravilima vlasnika.

  Skupština stambene zajednice može u svakom trenutku odlučiti da za poslove upravljanja angažuje profesionalnog upravnika.

  Poslovi upravljanja poveravaju se profesionalnom upravniku zaključenjem ugovora između stambene zajednice i organizatora profesionalnog upravljanja.

  Ugovor o poveravanju poslova profesionalnog upravljanja zaključuje lice koje za to ovlasti stambena zajednica i zastupnik organizatora profesionalnog upravljanja. Ugovor se zaključuje u pisanoj formi na određeno ili neodređeno vreme.

  Upravljanje zgradom

  Formiranje stambene zajednice
  Vrši popis stanara
  Izrada prateće dokumetacije i pečata
  U nekoj od komercijalnih banaka otvara račun
  Upisivanje u Javni Registar
  Popisivanje zatečenog stanja u zgradi
  Redovna sazivanja skupštine stanara
  Komunikacija sa nadležnim gradskim službama
  Održavanje lifta
  Informisanje stanara i sačinjavanje izveštaja
  Nadzor nad radom osoblja

  BIZNIS PLANIRANJE & STRATEGIJA

  Poštovanje zakonskih regulativa, dogovorenih rokova, brzina, kvalitet i iskustvo u radu, je znak poverenja velikog broja klijenata.

  Agencija za Profesionalno upravljanje zgradom – “Anđela Com PROFESIONAL DOO” predstavlja mlad, stručan i odgovoran tim ljudi.

  UVEK TU ZA VAS

  Za korisnike naših usluga smo uvek dostupni, bez obzira na doba dana ili noci. 24/7/365

  Čija je obaveza održavanje zgrade?

  Svi koji su zvanično vlasnici ili nosioci stanarskog prava u toj zgradi, smatraju se obaveznim da su u obavezi da održavaju zgradu.

  Održavanje zgrade se može ugovorom poveriti pravnim licima ili preduzetnicima koji se bave poslovima održavanja zgrade.

  TIMSKI RAD & ODGOVORNOST

  Naše kolege će voditi računa o zgradama kao i timovi za održavanje i čišćenje zgrada i prostora oko njih. Radiće se kontrola izvođenje radova, sanacija kvarova i čišćenja zgrade i okolnog prostora uz redovno izveštavanje o učinjenim poslovima i preduzetim koracima.

Anđela Com PROFESIONAL DOO - profesionalno čišćenje objekata
tel. +381 (0) 11 42 70 996 | mob. 060 71 61 305 | mob. 065 27 21 541